Αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση -και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης- είναι οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και οι διερχόμενοι από την παραλιακή λεωφόρο.
Ένα νέο άγαλμα, λοιπόν, το οποίο ονομάζεται “Phylax” (φύλακας) και υποτίθεται πως αναπαριστά τον «φύλακα Άγγελο», στήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην είσοδο της πόλεως.
Το άγαλμα είναι «προσφορά» του εφοπλιστή Μαρτίνου – ο οποίος το 2015 φιλοξενούσε στη βιλάρα του στο Σούνιο, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, τον mister Tsipra και την οικογένειά του.
Τι σόι «φύλακα» αναπαριστά το άγαλμα; Όχι φυσικά κάποιον «φύλακα-Άγγελο», διότι όλοι οι Άγγελοι της χριστιανοσύνης απεικονίζονται με αγνές ανθρώπινες μορφές και είναι ντυμένοι στα λευκά.
Εδώ πρόκειται για άγαλμα του σατανά, ο οποίος, όπως και η κόλαση, απεικονίζεται με κόκκινο χρώμα!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε, δεν πρέπει να μας ξεγελούν τα φτερά, γιατί σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, ο Εωσφόρος ήταν ένας «εκπεσών Άγγελος» και μάλιστα ο πρώτος Άγγελος που δημιουργήθηκε, ο πιο όμορφος και ο πιο ισχυρός από όλους. Κάποια στιγμή, όμως ο Εωσφόρος γκρεμίστηκε από τον Ουρανό (εξ’ ου και «εκπεσών») εξαιτίας της αλαζονείας του, που τον οδήγησε να στήσει τον θρόνο του υπεράνω του Θεού, και εν συνεχεία μετατράπηκε στον αποτρόπαιο Διάβολο, τον ενσαρκωτή του κακού και τον μεγαλύτερο εχθρό του Θεού και της ανθρωπότητος, εις τους αιώνας των αιώνων.
Χρέος όλων των χριστιανών του Παλαιού Φαλήρου, είναι να απαιτήσουν και να πιέσουν προς πάσαν κατεύθυνσιν, ώστε να φύγει άμεσα αυτό το εξάμβλωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
ΠΗΓΗ

0 Σχόλια